Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Circ Raluy: Kirko

  • Què fer
Circ Raluy
Circ Raluy
Publicitat

Time Out diu

Arriba a Barcelona el nou espectacle del Circ Raluy amb més acrobàcies i més història: 'Kirko'

En el seu emplaçament habitual a la ciutat, al Port Vell, en ple Moll de la Fusta, els espectadors descobriran el passat, el present i el futur del circ Raluy a través dels números de malabaristes, pallassos, equilibristes i acròbates.

El nou espectacle 'KIRKO L'origen del circ' és un dels més ambiciosos de la companyia Raluy en els seus més de 100 anys d’història. Kirko és una paraula grega, 'Κίρκο', que significa cercle o anell i, en època romana, va ser un préstec del llatí a l’imperi oriental per designar als circs que els romans van construir allà també. Amb aquesta paraula, que ens transporta a l’origen del circ, la companyia Raluy, amb artistes catalans, nacionals i internacionals i sota la direcció de Rosa Raluy, presenta un espectacle que descobreix al gran públic una mica més aquest poc conegut món dels artistes nòmades.

Durant l'espectacle podrem veure els Germans Marton que uneixen equilibri i bellesa, el Trio Barbara que presenta números difícils de l'acrobàcia, i els Jocs Ícars de les Germanes Raluy entre d'altres. El gran pallasso italià amb una llarga trajectòria internacional, Davis Vasallo, també ens permetrà gaudir dels seus números.

'KIRKO' no serà un espectacle convencional sinó que, a través de la barreja del circ tradicional i el contemporani, mourà consciències, educarà, sorprendrà i divertirà. L'objectiu és crear una cultura de circ a Catalunya com ja hi ha a altres països (França, Alemanya o Bèlgica), llocs on el circ és al mateix nivell que l'òpera, el teatre i la música en viu.

Escrit per
Jana Serra

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà