Mina Holland –jove– coordinadora de Cook (suplement gastronòmic de The Guardian) acaba de publicar El Atlas Comestible (Martínez Roca), un recorregut a través de 40 gastronomies del món. Però no es tracta només de receptes, són també d'explicacions antropològiques de per què en cada lloc es menja cada cosa. L'autora s'ha documentat i en la majoria dels casos ha viatjat a aquests llocs abans d'escriure (de fet va viure dos anys a Espanya i la gastronomia d'aquí ocupa un lloc privilegiat dins el volum). Avui, en una conferència i taula rodona moderada per la periodista Carmen Alcaraz, parlarà de la relació entre literatura i gastronomia: ¿com pot ajudar-nos la literatura a apreciar el menjar i de quina manera pot millorar l’escriptura gastronòmica?
Kosmopolis 2015: Mina Holland i Carmen Alcaraz: Literatura i Gastronomia
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Preu
- 3 €
- Horaris
- 18.30 h
Discover Time Out original video