La Ciència de Pixar
Foto: Fundació "la Caixa"La Ciència de Pixar
  • Què fer, Exposicions

La Ciència de Pixar

Preparats per descobrir els secrets més curiosos de les històries de la vostra infància?

Clara Ruiz
Publicitat

Time Out diu

El Museu de la Ciència CosmoCaixa acull l'estrena a Espanya de l'exposició 'La Ciència de Pixar'. Del 17 de maig al 3 de setembre, podreu gaudir d'una mostra interactiva que presenta la ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques utilitzades pels artistes i científics informàtics creadors de les mítiques pel·lícules de Pixar. Preparats per descobrir els secrets més curiosos de les històries de la vostra infància?

Quins personatges trobareu a l'exposició?

'La Ciència de Pixar' està creada pel Museum of Sciences de Boston en col·laboració amb Pixar Animation Studios. Es divideix en vuit espais, corresponents al procés que la franquícia fa servir per portar una idea a la pantalla gran: modelatge, 'rigging', superfícies, escenaris i càmeres, animació, simulació, il·luminació i renderització. 

Mitjançant vídeos, entrevistes amb els treballadors i elements interactius virtuals, podreu apropar-vos als personatges de Toy Story, CocoWALL·EMonstruos, S.A., o Buscant en Nemo, entre altres, en els més de 1.000 m2 que ocupa l'exposició. En Buzz Lightyear, en Woody, en Mike Wazowski, en Nemo i la Dory us esperen!

Com puc aconseguir les entrades?

Podeu accedir a l'exposició amb l'entrada general al museu, que té un preu de 6 euros. Pels clients de CaixaBank i menors de 16 anys, l'entrada és gratis!

Detalls

Adreça
Preu
6 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà