Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La Mercè 2015: activitats infantils

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

antigua.jpg
Antigua i Barbuda

La Mercè 2015: activitats infantils

A banda dels gegants i dracs que transiten pels carrers, els menuts tenen espectacles musicals, teatre, circ i altres ocasions de passar- ho bé

Per Maria Junyent
Advertising

Una de les novetats d’aquest any és el BAM (Barcelona Acció Musical) en família, el dijous 24 de 12 a 18 h a la plaça dels Àngels. El projecte Minimúsica s’encarrega d’aquest nou escenari familiar per on passaran Joan Colomo, Maria Rodés i el duet 2princesesbarbudes, entre d’altres. A banda de música i espectacle, també hi ha ioga en família a càrrec de Yoguitos, una roller disco amb monitors especialitzats en patinatge en línia i l’estudi musical portàtil Toc & Roll. Gresca assegurada.

Com cada any, el castell de Montjuïc s’omple d’espectacles de circ d’aquí i d’allà durant el cap de setmana del dissabte 19 i el diumenge 20. Malabaristes, pallassos i acròbates es fan forts al recinte per desplegar un repertori que va de l’humor a la fascinació. Baixant de la muntanya continua la diversió a la Ciutadella, un dels principals escenaris del MAC (Mercè Arts de Carrer). Un dels imperdibles d’aquest espai és el petit parc d’atraccions que hi han instal·lat la companyia Antigua i Barbuda.

Més Mercè

Advertising
Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising