Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
antigua.jpg
Antigua i Barbuda

La Mercè 2015: activitats infantils

A banda dels gegants i dracs que transiten pels carrers, els menuts tenen espectacles musicals, teatre, circ i altres ocasions de passar- ho bé

Escrit per
Maria Junyent
Publicitat

Una de les novetats d’aquest any és el BAM (Barcelona Acció Musical) en família, el dijous 24 de 12 a 18 h a la plaça dels Àngels. El projecte Minimúsica s’encarrega d’aquest nou escenari familiar per on passaran Joan Colomo, Maria Rodés i el duet 2princesesbarbudes, entre d’altres. A banda de música i espectacle, també hi ha ioga en família a càrrec de Yoguitos, una roller disco amb monitors especialitzats en patinatge en línia i l’estudi musical portàtil Toc & Roll. Gresca assegurada.

Com cada any, el castell de Montjuïc s’omple d’espectacles de circ d’aquí i d’allà durant el cap de setmana del dissabte 19 i el diumenge 20. Malabaristes, pallassos i acròbates es fan forts al recinte per desplegar un repertori que va de l’humor a la fascinació. Baixant de la muntanya continua la diversió a la Ciutadella, un dels principals escenaris del MAC (Mercè Arts de Carrer). Un dels imperdibles d’aquest espai és el petit parc d’atraccions que hi han instal·lat la companyia Antigua i Barbuda.

Més Mercè

Publicitat
La Mercè 2015: activitats esportives
  • Què fer

Que això sigui una festa no vol dir que hàgim d’arraconar l’esport. Ben al contrari. A la Mercè hi ha activitats esportives per practicar per terra i mar. Cordeu-vos fort les sabates que això comença.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat