Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Nit del Museu Nacional 2021

  • Què fer, Exposicions
Vista panoràmica des del Museu Nacional (MNAC)
Shutterstock
Publicitat

Time Out diu

El MNAC obra les portes durant una nit perquè gaudim de manera gratuïta de les seves exposicions i l'oferta gastronòmica del museu.

El públic que visiti el MNAC la nit del 3 de juliol podrà accedir de manera gratuïta a totes les exposicions que el museu ofereix actualment: Diàlegs intrusos. Tot és presentLa guerra infinita. Antoni Campañà, Els colors del foc. Hamada - Artigas i la instal·lació Aeronàutica (vol) interior. 

La Nit del Museu Nacional és una vetllada plena d'activitats enigmàtiques com els "Crims artístics: assassinat de cambra", un recorregut per l'art del Renaixement i del Barroc amb l'objectiu de resoldre un crim, i també diverses propostes adreçades al públic infantil. 

A més, cada 15 minuts de la nit tindran lloc els anomenats "Comentaris a peu d'obra" que serviran per conèixer millor totes aquelles obres relacionades amb la Guerra Civil que es troben al museu. 

El MNAC convida al públic a conèixer el museu en un horari i un ambient diferent, per gaudir de l'art i de la seva oferta gastronòmica.  

Escrit per
Time Out Barcelona Editors

Detalls

Adreça
Preu
Gratuït
Horaris
de 20 a 24 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà