Lachapa.

Què fer
Lachapa
1/3
Lachapa
2/3
Lachapa
3/3

Time Out diu

@tomipicasso, @neosoda i @elbloque_television donaran Lachapa. el 12 de desembre a l'Escola Superior de Disseny ESDi.

Disseny, street food i activitats per a tota la família: així es presenta Lachapa., un festival de disseny que envairà la seu de l’ESDi a Sabadell i amb la qual l'escola començarà a celebrar el seu trentè aniversari

Des de les 13 h. a les 21 h. del dia 12 de desembre hi haurà un design market amb productes de proximitat i sostenibles, que representen el bo i millor del talent local. En el mateix horari també hi haurà la cuina gamberra de L'Immoral i les cerveses artesanes de Nómada, que s'encarregaran d'oferir la seva street food a tots els assistents.

Els més petits tindran la seva cita amb Lachapa. entre les 17.30 h. i les 19.30 h., amb el taller infantil de disseny de postals a càrrec de Woodada Kids, mentre que a les 18 h. començarà el plat fort per als adults: un conjunt de conferències a càrrec de @tomipicasso, @neosoda i l'equip de @elbloque_television, que parlaran sobre disseny audiovisual i de creació de continguts creatius per a plataformes digitals, moderats per Alba Riera, curadora de la programació cultural d'Abaixadors10.

El cicle començarà amb un tast de benvinguda, cortesia de Nómada, i es tancarà amb un DJ set.

L'entrada és gratuïta, només us heu de registrar en aquest enllaç.

Per Contingut patrocinat

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies