Laus Student Tour

Què fer

Time Out diu

Cerveses Moritz i l’ADG-FAD segueixen coŀlaborant estretament i ara se’n van de gira plegats. Des del mes de desembre i durant el de gener, presenten l’Students Laus Tour, una gira que passarà per les vuit principals escoles de disseny de Barcelona per donar a conèixer els Premis Laus Estudiants i per explicar les novetats de l’edició del 2015, que ja està en marxa.

ESDi, Elisava, Llotja i IDEP van ser les primeres escoles per on va passar aquest Students Laus Tour, el 13 de gener va visitar l’IED Barcelona i les següents escoles seran Seeway (divendres 16, 18 h), EINA (dimarts 20, 18.30 h) i BAU (dijous 22, 20.30 h). És la forma més directa perquè els estudiants coneguin els premis i s’animin a participar-hi. Tindran al davant a membres de la junta d’ADG-FAD, qui els explicaran com funciona l’associació que gestiona el guardó i els procediments a seguir per aspirar-hi. A més, durant les visites, els estudiants de disseny gràfic i comunicació audiovisual d’aquestes escoles també podran de veure tots els projectes guanyadors de l’edició anterior. Cada escola rebrà la vista d'un ex alumne guanyador del premi que presentarà el seu projecte.

Cerveses Moritz, per la seva banda, i fidel al seu propòsit de donar suport al disseny emergent que es fa a la ciutat, aprofitarà aquestes trobades per explicar la seva tasca com a patrocinador dels premis i les novetats que han preparat per aquesta edició. Una de les més importants és que el guanyador del Grand Laus Estudiant 2015 farà la campanya de comunicació dels premis del 2016. Cerveses Moritz s’encarregarà de materialitzar aquesta oportunitat. I com sempre que Moritz fica cullerada, les xerrades aniran acompanyades de cerveses gratis per a tots els assistents.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers