Llum BCN a Westfield Glòries

Què fer Gratis
Westfield Glòries
1/2
Foto: Westfield GlòriesSilhouette
Westfield Glòries
2/2
Foto: Sergio Flores Manzano | Westfield Glòries

Time Out diu

Els dies 5, 6 i 7 de novembre, el centre us farà viatjar a una disco dels anys 80 amb l'espectacle de llums i música 'Silhouette', junt amb Cruïlla

Si hi ha una època que ens posi a tots a ballar, aquesta és la dels anys vuitanta. Hits inoblidables, una estètica d'allò més acolorida i passos de ball que fins als més tímids s'atreveixen a defensar! Els anys vuitanta són tota una festa i els dies 5, 6 i 7 de novembre Westfield Glòries també ho serà. I és que formarà part del festival Llum BCN 2021, el recorregut nocturn per diferents instal·lacions lumíniques que trobareu al barri del Poblenou, amb una proposta molt innovadora: l'espectacle 'Silhouette'.
Es tracta d'un 'mirror ball' il·luminada i una tarima que s'instal·laran al centre de Westfield Glòries perquè tots els visitants puguin demostrar els seus millors passos de ball mentre la seva silueta es projecti sobre la façana. Quina passada! Tot això, acompanyat durant els tres dies de festa d'un DJ que punxarà sense interrupció els 'musts' dels vuitanta!
A més d'això, el dia 5, la ballarina de dansa aèria Mónica Riba, també coneguda com a Miss Mo, oferirà un espectacle aeri impressionant en què utilitzarà com a suport la mítica i icònica escultura de Mariscal del centre. El dia 6 el saxofonista David Riberes, conegut com a Saxattack, reproduirà cançons dels vuitanta amb aquest instrument per aportar un toc únic als hits i la vocalista Berta Gratacòs, el dia 7, també aportarà la seva energia cantant temes d'aquella època.
Amb motiu d'aquesta ocasió, i excepcionalment, les botigues restaran obertes fins les 23 h. I la festa durarà de 19 a 00 h i s'organitzarà en quatre sessions perquè sigui quan sigui que aneu al centre no us ho perdeu!

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers