Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Localitzacions amb Pier Paolo Pasolini

  • Què fer
  1. Pier Paolo Pasolini, Laura Betti Roma, 1969
    ©Photo ELISABETTA CATALANO
  2. Localizaciones con Pier Paolo Pasolini
    Bêka & Lemoine. Homo Urbanus.
Publicitat

Time Out diu

El BARQ, festival de cine i arquitectura, proposa un debat al voltant del cineasta italià el pròxim 21 de maig al COAC, us ho expliquem!

Sou amants del cinema i de Pasolini? Us agradaria conèixer tots els detalls de les localitzacions de la seva pel·lícula ‘L’Evangeli segons Sant Mateu'? No us perdeu l’oportunitat d’assistir i participar al debat que tindrà lloc al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) sobre el seu documental ‘Localitzacions a Palestina’, en ocasió del centenari del naixement del prestigiós cineasta italià. 
A més, la xerrada comptarà amb la participació dels prolífers directors de cine Bêka&Lemoine, els quals també parlaran del seu últim i interessant projecte ‘Homo Urbanus’. Tindreu l’oportunitat de dialogar amb els coneguts cineastes sobre el tema principal d’aquest últim film: les connexions entre els paisatges urbans i arquitectònics i l’ésser humà. 
A l’esdeveniment, organitzat pel Festival Internacional d’Arquitectura i Cinema, BARQ, juntament amb PROJECTE PASOLINI ‘22, també podreu visualitzar fragments d’ambdues projeccions i participar d’un debat dinàmic i informal sobre la mirada extraordinària de Pier Paolo Pasolini, pensador imprescindible per reflexionar sobre la cultura i la societat contemporànies. No us quedeu sense les vostres entrades i reserveu-les de forma totalment gratuïta a través d’aquest enllaç.

Escrit per
Cristina Batlle

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà