Casa Batlló 'Living Arquitecture'
Foto: Casa Batlló 'Living Arquitecture'
  • Què fer

Mapping a Casa Batlló

Aquest 'mapping' gratuït oferirà un festival de llum i color sobre la façana de l’emblemàtic edifici de Passeig de Gràcia. Tota una ullada a l’art del futur!

Publicitat

Time Out diu

Si ja de per sí la Casa Batlló és espectacular, amb parets policromades brillants, balconades sinuoses i el seu particular sostre amb escates, el 5 de maig es transformarà en un llenç per a projectar l’espectacle multimèdia ‘Living Arquitecture’, de l’artista Refik Anadol. El ‘mapping’ està inspirat en l’arquitectura de la casa i comptarà amb cinc sessions cada 30 minuts des de les 21.30 fins a les 23.30 h. Un espectacle frenètic de llums, colors i música electrònica que crea art sobre art, i que dona com a resultat un extraordinari diàleg entre l'analògic i el digital.
I és que després de l'èxit aconseguit l'any passat, en què la imatge del ‘mapping’ va donar la volta al món i més de 47.000 persones van gaudir la projecció en directe entre aplaudiments i crits de sorpresa, Casa Batlló repeteix aquest espectacle lumínic que vol ser un pont entre l’art del futur i el del present. L'esdeveniment artístic comptarà amb el suport de la Fundació Barcelona Promoció i s'emmarca en el 200 aniversari de Passeig de Gràcia i de Digital Impact, l’exposició d'art digital més gran d’Espanya.
Apunteu-vos a aquesta proposta que aproxima l’art digital a la ciutadania i que no us l’expliquin!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà