Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Mapping 'Casa Batlló: Living Architecture'

  • Què fer
‘Casa Batlló: Living Architecture’
Casa Batlló‘Casa Batlló: Living Architecture’
Publicitat

Time Out diu

Un ‘mapping’ interactiu es projectarà a la façana de la Casa Batlló en un espectacle de llums i música gratuït

El 7 de maig del 2022, la Casa Batlló acollirà una impactant projecció a la seva façana. Es tracta del ‘mapping’ internactiu ‘Living Architecture’, un espectacle de llums i música gratuït que comptarà amb 5 passades cada 30 minuts des de les 21:30 h.

El ‘mapping’ és una representació de l'obra digital en format NFT ‘Casa Batlló: Living Arquitecture’ creada per l'artista Refik Anadol, que ha convertit la Casa Batlló en el primer Patrimoni Mundial de la Unesco a ser reinterpretat digitalment en aquest format. 

Aquesta peça pionera canvia depenent de les dades climàtiques de la ciutat recollides en temps real i les efemèrides que se celebren a la façana de Casa Batlló, com Sant Jordi, Nadal o altres festivitats. 

Aquesta obra d’art digital, se subhastarà a la seu de Christie's de Nova York el pròxim 10 de maig, al costat de la Marylin de d’Andy Warhol i obres de Van Gogh, Monet o Basquiat. A més, també s'exhibirà públicament a Nova York, en una instal·lació de grans dimensions a la cèntrica Rockefeller Plaza, a partir del 30 d'abril i fins al 13 de maig, que es preveu que en gaudeixin uns 7 milions de persones.

L'esdeveniment del mapping de Barcelona està emmarcat dins de la programació del festival OFFF i la fira ISE, on Refik Anadol participarà com a ponent. La façana de la Casa Batlló acollirà el 'mapping' el dia 7 de maig en cinc passis (21:30 h, 22:00 h, 22:30 h, 23:00 i 23:30 h) i també es retransmetrà en directe a les xarxes socials de Casa Batlló.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà