Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Mapping 'Casa Batlló: Living Architecture'

  • Què fer
‘Casa Batlló: Living Architecture’
Casa Batlló‘Casa Batlló: Living Architecture’
Publicitat

Time Out diu

Un ‘mapping’ interactiu es projectarà a la façana de la Casa Batlló en un espectacle de llums i música gratuït

El 5 de maig del 2023, la Casa Batlló torna a acollir una impactant projecció a la seva façana. Es tracta del ‘mapping’ internactiu ‘Living Architecture’, un espectacle de llums i música gratuït que comptarà amb 5 passades cada 30 minuts des de les 21:30 h.

El ‘mapping’ és una representació de l'obra digital en format NFT ‘Casa Batlló: Living Arquitecture’ creada per l'artista Refik Anadol, que l'any passat va convertir l'edifici en el primer Patrimoni Mundial de la Unesco a ser reinterpretat digitalment en aquest format, i aquest any torna a projectar-se. 

Aquesta peça pionera canvia depenent de les dades climàtiques de la ciutat recollides en temps real i les efemèrides que se celebren a la façana de Casa Batlló, com Sant Jordi, Nadal o altres festivitats. 

L'esdeveniment del mapping de Barcelona entra dintre de la programació del festival Digital Impact, que reuneix diversos artistes digitals al Disseny Hub Barcelona a partir del 28 d'abril, i on exposarà les seves obres el mateix Refik Anadol. La façana de la Casa Batlló acollirà el 'mapping' el dia 5 de maig en cinc passis (21:30 h, 22:00 h, 22:30 h, 23:00 i 23:30 h) i també es retransmetrà en directe a les xarxes socials de Casa Batlló.

Escrit per
Time Out Barcelona Editors

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.casabatllo.es/mapping/
Adreça
Preu
Gratis
Horaris
21.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà