Els Amics de les Arts
Foto: CASA SEATEls Amics de les Arts
  • Què fer

Meet the Artist: Els Amics de les Arts a CASA SEAT

Els Amics de les Arts arriben el 13 d’abril a CASA SEAT per què pugueu conèixer més sobre ells en una nova edició d’aquest cicle que apropa artistes i públic

Publicitat

Time Out diu

En aquests cicles de CASA SEAT amb format d’entrevista, dirigides per Judit Llimós, s’han apropat els millors artistes del panorama nacional, i a l’abril és el torn d’Els Amics de les Arts. El trio format per Daniel Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué farà un repàs a la seva carrera, des de la publicació del seu primer àlbum fa 15 anys fins a l’acabat d’estrenar ‘Allà on volia’, una radiografia musical del seu moment vital des de la sinceritat i l’emoció. Els que ja l’heu assaborit diuen que es tracta d’una feina ‘molt Amics’! Els cantants explicaran totes les novetats i sorpreses que amaga aquest treball d’estudi que sonarà a tots els escenaris possibles aquest estiu i ens desvetllaran les seves inquietuds i ambicions com a artistes. Si els voleu conèixer de prop i descobrir més sobre el seu art, ara teniu una oportunitat imperdible.
Les entrades són gratuïtes, amb reserva prèvia, i l’aforament és limitat, així que fans d’aquest grup, estigueu atents a la web de CASA SEAT i feu-vos amb la vostra plaça si voleu ser a les primeres files!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà