Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Mercat Medieval de Vic 2021

Mercat Medieval de Vic 2021

Què fer, Mercats i fires Vic , Fora de Barcelona dissabte 4 desembre 2021 - dimecres 8 desembre 2021 Gratis
Mercat Medieval de Vic
1/3
Mercat Medieval de Vic
Mercat Medieval de Vic
2/3
Mercat Medieval de Vic
Mercat Medieval de Vic
3/3
Mercat Medieval de Vic

Time Out diu

Més de 300 parades i 200 actuacions per viatjar al segle XV durant cinc dies

La capital d’Osona torna a transformar-se en un poblat de l’edat mitjana amb el Mercat Medieval de Vic. La fira més popular de la ciutat celebra el seu 25è aniversari recuperant el format habitual, però prenent mesures sanitàries preventives, com no ubicar parades al centre històric per evitar aglomeracions.

Tot i el canvi d’escenari, es manté l’essència de la fira amb les mítiques parades d’alimentació, herbes o artesania, les recreacions d’oficis, les tavernes i una llarga llista d’activitats i espectacles. El programa inclou exhibicions de dansa, música, teatre o titelles, algunes dirigides especialment al públic infantil. A més, el MEV – Museu d’Art Medieval i l’espai immersiu Vicpuntzero ofereixen un programa d’activitats paral·leles.

Un dels plats forts de la fira és l'espectacle de carrer, 'La trifulga de l’Altarriba', que relata uns fets històrics ocorreguts a Vic al segle XV. Els actors imiten les tècniques teatrals de l'època i fan servir màscares, titelles, un estil còmic i grotesc... No us ho perdeu!

Per Time Out en col·laboració amb Ajuntament de Vic

Detalls

Lloc de la ubicació Vic
Adreça
Vic

Preu Gratis

Dates i hores

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers