Merry Days
Foto: CASA SEAT
  • Què fer, Activitats curioses

Merry Days a CASA SEAT

Un poble de Nadal decorat amb xocolata i una fàbrica de joguines s'instal·len a la Casa Seat per Nadal

Publicitat

Time Out diu

Fins al 7 de gener, la Casa Seat s'ha vestit de Nadal i ofereix tot un escenari de Nadal de xocolata de la mà del pastisser Christian Escribà, que ha decorat les tres plantes de l'edifici de grans figures màgiques dolces que omplen de dolç aquest poble de Nadal efímer. Les entrades gratuïtes ja estan exhaurides, però es pot acudir sense reserva prèvia i entrar si no està complet l'aforament.

Durant la visita de la Casa Seat podreu veure una casa de xocolata, uns cavallets de fira i figures de Nadal com elfs, rens i trineus entre d'altres. A més, l'arbre tradicional de la Casa també estarà enguany i s'encendrà cada cop que es demani un desig i els nens podran participar en decorar el seu propi arbre digital que es projectarà a la pantalla principal. 

També ha acollit una fàbrica de joguines on, fins al 24 de desembre, els més petits podran donar les seves cartes de regals al Pare Noel i del 27 al 5 de gener al patge reial per quan arribin els Reis Mags. També podran gaudir d'un joc virtual a la planta 1 per ajudar al Pare Noel amb els regals de Nadal i de l'exposició de cotxes als quals podran pujar de la planta -1.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.casa.seat
Adreça
Horaris
10.00 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà