Mobile Social Congress
Foto: Mobile Social CongressMobile Social Congress
  • Què fer

Mobile Social Congress

Un esdeveniment amb perspectiva social que reivindica una tecnologia justa i sostenible

Clara Ruiz
Publicitat

Time Out diu

Reflexionar sobre l'actual model de producció i consum de tecnologia, conèixer projectes alternatius i aportar una perspectiva sostenible és el concepte que presenta enguany el Mobile Social Congress. Del 2 al 4 de març aquest esdeveniment tindrà lloc a Barcelona amb diferents activitats dirigides a tots els públics.

El divendres 3, de 18.30 h a 20.30 h, hi haurà un cinefòrum on es projectarà la pel·lícula 'e-Life', d'Edward Scott-Clarke, amb una tertúlia posterior. El dissabte 4, de 11 h a 14 h, trobareu tallers on podreu aprendre a reparar petits aparells electrònics i tallers infantils sobre consum responsable.

Per a aquells més interessats en la problemàtica, podreu assistir a taules rodones sobre les condicions laborals del sector a diferents països o l'extracció de materials per fer els aparells, a més de reunions d'associacions. 

Totes les activitats són gratuïtes amb inscripció prèvia. Per inscriure-us i consultar més informació podeu anar a la pàgina web de l'esdeveniment, i si voleu contactar directament amb l'organització, podeu escriure a info@mobilesocialcongress.cat

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
mobilesocialcongress.cat/ca/
Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà