Mobile Week Barcelona 2021

Què fer Gratis
Mobile Week Barcelona
Mobile Week Barcelona Mobile Week Barcelona

Time Out diu

La 5a edició de la Mobile Week Barcelona arriba carregada de tecnologia i innovació per a tota la ciutadania amb activitats adaptades al format digital

Teniu curiositat per conèixer el futur de la tecnologia? Com utilitzar-la de manera segura? Quin paper juga la tecnologia en aquest any de pandèmia? Ens espera un futur encara més digital? Tot això i molt més és el que descobrireu Mobile Week Barcelona 2021. Amb l'objectiu de visibilitzar la irrupció de la tecnologia en la societat, Mobile World Capital Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona han impulsat aquest esdeveniment que podreu gaudir del 15 al 21 de març en un nou format, adaptant les mesures de seguretat per crear un ambient de difusió controlat en una edició completament digital.

Activitats virtuals

L'esdeveniment, es va iniciar amb un acte inaugural en streaming al hub d'innovació urbana Ca l'Alier, amb una taula rodona sobre l'impacte de la tecnologia en la societat. Aquest va ser el tret de sortida per a una gran varietat de tallers, conferències i debats en format virtual sobre la privacitat i la seguretat a Internet, les habilitats professionals digitals i el paper de la tecnologia per afrontar la Covid-19. Si us ho vau perdre, el podeu veure a la web de Mobile Week.

Societat connectada

Sota el lema 'Tecnologia per a la ciutadania' i amb la participació d'experts de diversos àmbits es tractaran temes tan interessants i contemporanis com la seguretat d'Internet, les habilitats digitals del futur o la relació entre tecnologia i pandèmia des de diferents perspectives. Atreviu-vos a reflexionar i descobrir fins on arribarà la digitalització de la societat!

Family Day en línia

El dia 21 de març es celebrarà el Family Day, una jornada especial de dos dies per a tota la família. Us espera una programació pensada per als més petits de la casa, plena d'activitats divertides i lúdiques perquè aprengueu de forma dinàmica una mica més sobre el món digital que ens envolta. Comptarà amb la participació del jove youtuber Miquel Montoro i inclourà experiències plàstiques i visuals i tallers de robòtica. Aprendreu entre rialles!

Descobriu més detalls sobre la Mobile Week Barcelona 2021 a la seva web o als seus comptes d'Instagram i Twitter. No us ho perdeu!

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers