Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Museum Quiz Summer Tour 2022

  • Què fer, Activitats curioses
Mirador CCCB
Foto: Adrià Goula
Publicitat

Time Out diu

Els dimecres del 6 al 27 de juliol es faran trivials per equips a quatre museus de Barcelona

Aquest estiu torna el Museum Quiz Summer Tour amb la seva sisena edició. Des del 6 fins al 27 de juliol quatre museus de Barcelona organitzaran trivials per equips cada dimecres.

El Museu d'Arqueologia de Catalunya, el Jardí Botànic, el Museu Marítim i el Centre de Cultura Contemporània són els museus que s'han tornat a unir per oferir aquesta proposta gratuïtaEl Museum Quiz Summer Tour s’inspira en el pub quiz, un concurs de preguntes i respostes per equips que es juga als pubs de Gran Bretanya.

Els museus de la ciutat han adaptat aquest joc que consisteix en tres rondes de deu preguntes i respostes d’un nivell equiparable al trivial i que algunes d’elles faran referència a la temàtica de cada un dels museus. Les preguntes, que s’han de respondre per escrit, les formula el 'quizmaster', responsable de conduir i animar la sessió, que com en la darrera edició, serà l’actor i humorista Alberte Montes. A més, les sessions tindran servei de bar i tota la recaptació anirà destinada a l’ONG Proactiva Open Arms

Els trivials començaran a les 21 h i per poder-hi participar cal ser major d'edat. És imprescindible la inscripció prèvia dels grups d'entre 4 i 6 persones. 

Els trivials es faran al Museu d'Arqueologia de Barcelona el dimecres 6 de juliol, al Jardí Botànic de Barcelona el 13 de juliol, al Museu Marítim de Barcelona el 20 de juliol i al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona el 27 de juliol

Escrit per
Ainhoa Echeverría

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà