Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Música x Arquitectura 2023

  • Què fer, Activitats curioses
MxA edició 2022
Foto: 48h Open HouseMxA edició 2022
Publicitat

Time Out diu

L'Institut d'Arquitectura Avançada de Barcelona acollirà experiències arquitectòniques amb activitats creatives al voltant de la música

El dissabte 27 de maig a les 18 hores l'Institut d'Arquitectura Avançada de Barcelona acollirà 'Música x Arquitectura', un projecte de l'associació 48h Open House Barcelona. Es podrà gaudir de propostes que relacionen experiències arquitectòniques amb activitats creatives al voltant de la música. 

Aquest any, l'experiència s'ha dividit en dues seccions: MxA-Vídeo i MxA-Concert. A la primera, podreu gaudir d'una selecció, que ha fet l'Open House, de 10 vídeos finalistes d'una convocatòria internacional que van llençar per a aquesta edició. D'entre els 950 vídeos que han rebut, s'hi reunien diverses modalitats audiovisuals com el videoclip, animació, dansa o documental d'entre 1 i 20 minuts. Aquests experimenten amb la ciutat, els cossos, els sons, la llum o el dibuix i seran projectats durant la nit.

La segona secció de MxA-Concert, es podrà gaudir en directe dels projectes musicals de Papenheim i Syneba, que també han estat els dos projectes seleccionats dintre d'una convocatòria de propostes audiovisuals i musicals aplicables a escena, dintre d'un àmbit local. 

A més, durant la nit s'entregaran tres premis al millor vídeo mentre es projecten la resta de finalistes i es presentaran els guanyadors. És gratuït, però s'ha de reservar entrada a la web de l'IAAC.

Escrit per
Maria Llinares

Detalls

Adreça
Preu
Gratis amb reserva
Horaris
18 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà