Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Narratives tentaculars: cicle de lectura de ciència-ficció feminista

  • Què fer, Tertúlies i lectures
La Insòlita
Foto: Ricard Martín La Insòlita
Publicitat

Time Out diu

Hi participen diferents llibreries i editorials independents

Les llibreries La Insòlita, Synusia i Crisi s’uneixen per oferir aquest cicle de lectura de ciència-ficció feminista. Consta de tres trobades, cadascuna en una de les llibreries, amb l'objectiu de 'parlar d’imaginaris transformadors en mons realistament distòpics i descobrir junts i juntes autores apassionants', en paraules dels organitzadors.

La primera trobada serà el dia 20 de gener a La Insòlita, i girarà entorn del llibre 'Concierto en sol menor' escrit per Laura S. Maquilón, qui també hi serà present. El 3 de febrer la trobada serà a la llibreria Crisi, al carrer Floridablanca 90, i es parlarà sobre 'La mestra del te i la investigadora' i 'Historias de Xuya' escrits per Aliette de Bodard.

Finalment, l'última sessió serà a Terrassa, a la llibreria Synusia, el dia 17 de març i estarà centrada en 'Les dotze direccions del vent', un llibre d’Ursula K. Le Guin. 

La inscripció és gratuïta i es pot fer de manera presencial a qualsevol de les tres llibreries i també a través d'aquest formulari.

Escrit per
Mireia Servitje

Detalls

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà