Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'NEO NEUROCIENCIA' al Museu de la Ciència CosmoCaixa

  • Què fer
  1. Museu de la Ciència CosmoCaixa
    Foto: Museu de la Ciència CosmoCaixa
  2. 'Aurora Cerebralis', Foto: Museu de la Ciència CosmoCaixa
    Foto: Museu de la Ciència CosmoCaixa
  3. Museu de la Ciència CosmoCaixa
    Foto: Museu de la Ciència CosmoCaixa
  4. Museu de la Ciència CosmoCaixa
    Foto: Museu de la Ciència CosmoCaixa
  5. Museu de la Ciència CosmoCaixa
    Foto: Museu de la Ciència CosmoCaixa
  6. Museu de la Ciència CosmoCaixa
    Foto: Museu de la Ciència CosmoCaixa
Publicitat

Time Out diu

El 18 de novembre el centre us proposa conèixer les innovacions i aportacions més rellevants del camp de la neurociència a través de científics i artistes

Aquest 2022 estem celebrant l’any de Santiago Ramón y Cajal, considerat el pare de la neurociència. En una cita tan important com aquesta en l’àmbit de la ciència, el Museu de la Ciència CosmoCaixa ha volgut fer un homenatge al científic amb una programació de propostes que no hauríem vist néixer sense els avenços de Ramón y Cajal. En els seus anys investigant sobre el sistema nerviós, va utilitzar dibuixos preciosos per il·lustrar els seus descobriments: una característica i una curiositat per entendre el cervell humà que també va fascinar i inspirar a científics i artistes. 

El 18 de novembre de 19 a 22.30 h, el Museu de la Ciència CosmoCaixa organitza ‘NEO NEUROCIENCIA’: una cita per conèixer les innovacions i aportacions més rellevants en el camp de la neurociència.

Podreu veure ‘Aurora Cerebrails’ de Dasha Rush en col·laboració amb Alex Guevara: una obra impressionant que tindrà lloc al Planetari i que mostra l’activitat cerebral i les connexions neuronals, creant una dansa a cavall entre la simulació i l’estimulació. Serà una experiència immersiva on també intervindrà el disseny sonor espacial. L’altre projecte que podreu veure és ‘VESTIBULAR_1’ d’Albert Barqué-Duran i Marc Marzenit: una instal·lació audiovisual immersiva que es basa en la cerca al voltant dels senyals vestibulars en la percepció i representació del cos i del món extern. L’entrada, a més del concert i la instal·lació, inclou accés a les xerrades dels artistes i a la visita comentada.

Apreneu sobre neurociència a través de l’art i la tecnologia.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà