Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Nit dels Museus al Museu de les Aigües

Nit dels Museus al Museu de les Aigües

Què fer, Activitats curioses dissabte 15 maig 2021 Gratis
Visita 'impossible'
Foto: Museu de les Aigües Visita 'impossible'

Time Out diu

El dia 15 de maig el Museu de les Aigües se suma a la festa dels museus amb una visita en streaming de la mà de Candela Figueras, Judit Martín i Suu

Aquest any tampoc podrem gaudir de les instal·lacions del Museu de les Aigües en la celebració de la Nit dels Museus. És per això que per aquesta edició, el dia 15 de maig, han preparat una visita molt especial... i triplement "impossible" en què la periodista Candela Figueras, l'actriu Judit Martín i la cantant Suu seran les vostres guies.
Impossible perquè no és una visita presencial; impossible perquè les guies us sorprendran amb racons que normalment no estan oberts al públic; i impossible perquè no hi faltaran les sorpreses!
La visita tindrà 30 minuts de durada i la podreu seguir des del canal YouTube del Museu a partir de les 20 h. Apunteu-vos bé la data! Tot i que també seguirà disponible fins al dia internacional dels museus, el 18 de maig.
La periodista i presentadora Candela Figueras us guiarà per les instal·lacions més
emblemàtiques del Museu com la cascada de Gaudí o la sala de l'electricitat. A més, passareu per racons singulars i amb molta història com el soterrani o el refugi antiaeri de la Central Cornellà. Diversos responsables i especialistes del Museu de les Aigües, experts en història, patrimoni, biologia, canvi climàtic i medi ambient també us acompanyaran a conèixer les anècdotes dels espais, la temàtica i altres curiositats del Museu. Tampoc hi faltarà el teatre! L'actriu Judit Martín encarnarà Maria del Mar Rius, una científica d'allò més peculiar. I per acabar, la cantant Suu posarà la música fent ressonar la seva veu dolça a l'antic dipòsit circular. No hi falteu!

Per Time Out en col·laboració amb Museu de les Aigües

Detalls

Lloc de la ubicació Museu de les Aigües
Web del lloc www.fundacioagbar.org/ca/museu
Telèfon de la ubicació 93 342 35 00
Adreça Carretera de Sant Boi, 4
Cornellà de Llobregat
08940

Dates i hores

També t'agradarà