Si voleu viure una experiència gastronòmica de primer nivell, en un dels restaurants més sorprenents i espectaculars de la nostra ciutat, no us perdeu aquesta proposta. L’espai gastronòmic Tunateca Balfegó, un lloc que ret culte a la tonyina vermella del Mediterrani de primeríssima qualitat, convida un cop al mes a un xef procedent d’un restaurant amb estrella Michelin per elaborar un menú d’allò més exclusiu.
La següent ‘Noche de estrellas’ tindrà lloc el pròxim 21 de març i el xef convidat d’aquesta ocasió ve directe des del Restaurant Yugo the Bunker a Madrid: Julián Marmol, apassionat de l’alta gastronomia japonesa i sobretot, dels nigiris! No dubteu en anar-hi i gaudir d’una gran experiència gastronòmica estel·lar. Les places són limitades!
Aperitius (Tunateca):
- Servei de mantega de tonyina
- Ceviche de ventresca i ostra nikkei
- Tortita de gambetes amb ventresca i brots de mostassa
- Maridat amb Taïka 2013
Entrants japonesos (Yugo the Bunker):
- Nigiri de 'chu-toro' amb caviar 'beluga gold' i col·lagen de salmó blanc
- Nigiri de akami amb trufa d'hivern i osmundea
- Nigiri de 'o-toro' amb gel d'algues i cruixent de mar
- Nigiri de 'o-toro' amb pebrot chipotle i gambetes
- Maridat amb Ekam 2018
Entrants freds:
- Pop de tonyina a la gallega (Yugo the Bunker)
- Carpaccio d'orella de tonyina amb tàrtar de gamba i alinyo d'eriçó (Tunateca)
- Sobrassada de tonyina amb vieira i allioli salicornia (Tunateca)
- Maridat amb Taleia 2017
Cuina japonesa calenta (Yugo the Bunker):
- Nigiri de 'kama toro' amb gelatina de tosazu
- Nigiri de 'kama toro' amb salsa barbacoa japonesa
- Maridat amb Acusp 2016
Plats calents (Tunateca):
- Pèsols del Maresme amb morrillo de tonyina i cloïsses
- Filet de tonyina, espardenya i fons de safrà
- Maridat amb Thalarn 2015
Postres (Tunateca):
- Te matcha ceremonial amb petit fours
- Sorbet de sake, teula de sisho i espuma de yuzu