Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Nit d’estrelles Michelin amb Julián Marmol

  • Què fer, Activitats gastronòmiques
Nit d'estrelles amb Julián Marmol
©Miguel Morcillo Boronat
Publicitat

Time Out diu

L’espai gastronòmic Tunateca Balfegó proposa un sopar únic preparat a 4 mans entre el xef de la casa i un convidat amb estrella Michelin

Si voleu viure una experiència gastronòmica de primer nivell, en un dels restaurants més sorprenents i espectaculars de la nostra ciutat, no us perdeu aquesta proposta. L’espai gastronòmic Tunateca Balfegó, un lloc que ret culte a la tonyina vermella del Mediterrani de primeríssima qualitat, convida un cop al mes a un xef procedent d’un restaurant amb estrella Michelin per elaborar un menú d’allò més exclusiu.

La següent ‘Noche de estrellas’ tindrà lloc el pròxim 21 de març i el xef convidat d’aquesta ocasió ve directe des del Restaurant Yugo the Bunker a Madrid: Julián Marmol, apassionat de l’alta gastronomia japonesa i sobretot, dels nigiris! No dubteu en anar-hi i gaudir d’una gran experiència gastronòmica estel·lar. Les places són limitades!

Aperitius (Tunateca):

- Servei de mantega de tonyina

- Ceviche de ventresca i ostra nikkei

- Tortita de gambetes amb ventresca i brots de mostassa

- Maridat amb Taïka 2013

Entrants japonesos (Yugo the Bunker):

- Nigiri de 'chu-toro' amb caviar 'beluga gold' i col·lagen de salmó blanc

- Nigiri de akami amb trufa d'hivern i osmundea

- Nigiri de 'o-toro' amb gel d'algues i cruixent de mar

- Nigiri de 'o-toro' amb pebrot chipotle i gambetes

- Maridat amb Ekam 2018

Entrants freds:

- Pop de tonyina a la gallega (Yugo the Bunker)

- Carpaccio d'orella de tonyina amb tàrtar de gamba i alinyo d'eriçó (Tunateca)

- Sobrassada de tonyina amb vieira i allioli salicornia (Tunateca)

- Maridat amb Taleia 2017

Cuina japonesa calenta (Yugo the Bunker):

- Nigiri de 'kama toro' amb gelatina de tosazu

- Nigiri de 'kama toro' amb salsa barbacoa japonesa

- Maridat amb Acusp 2016

Plats calents (Tunateca):

- Pèsols del Maresme amb morrillo de tonyina i cloïsses

- Filet de tonyina, espardenya i fons de safrà

- Maridat amb Thalarn 2015

Postres (Tunateca):

- Te matcha ceremonial amb petit fours

- Sorbet de sake, teula de sisho i espuma de yuzu

Escrit per
Contingut patrocinat

Detalls

Adreça
Preu
125 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà