Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Melodia quebrada
Alreves Ed.Melodia quebrada

Novel·la policíaca 'made in' Barcelona

Josep Camps ens introdueix a la Barcelona negre a 'Melodía quebrada', una novel·la plena de rock and roll!

Escrit per
Clara Narvion
Publicitat

Un matí de tardor, el sergent dels Mossos d'Esquadra Tiki (Eutiquio) Mercado, es troba al Cub de Golf Collserola, un espai de luxe on la classe alta de la ciutat juga a golf, es passeja per la piscina o fa un còctel al bar mentre fan negocis. El propietari del club, Guillermo Canals, ha estat assassinat de forma grotesca dins la sauna i al Tiki li ha caigut el cas, que té un gran interès mediàtic, doncs el mort és un dels homes més rics de Catalunya.

A partir d'aquell moment, al sergent Mercado se li compliquen les coses. Ja té quaranta anys, és pensatiu, ha deixat de beure i està en baixa forma. A més, li han assignat una nova companya, l'Elvira Sangenís, que acaba d'entrar al cos.

Mentre els dos agents investiguen el cas, descobreixen que va molt més enllà d'un assassinat i que tot està vinculat a una enorme trama urbanística que corromp alts funcionaris de l'Ajuntament de Barcelona. Requalificacions, personatges foscos i diners de dubtosa procedència acaben sent els protagonistes involuntaris d'aquesta aventura.

Entre dubtes, corredisses i misteris, Josep Camps ens mostra una Barcelona plena de misteris. En aquesta novel·la, els protagonistes no només són els polis i els lladres, sinó també els paisatges de Barcelona: Gràcia, el parc de Montjuïc, el Gaixample, Sant Cugat i un munt de racons que tots els lectors reconeixeran.

Per acabar d'arrodonir la novel·la, 'Melodía quebrada' (Alrevés Ed.) ens envolta de música: de The Doors al Rolling Stones, el 'rock and rolll' forma part de la vida del sergent Mercado i, de rebot, fa omplir de música la lectura. Prepareu les vostres dots de detectius i a gaudir!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat