Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
CREC

Oportunitats per als autònoms

Cerveses Moritz ofereix dues beques anuals per treballar en l’espai de ‘coworking’ CREC. Inclouen a més assessorament empresarial i altres avantatges

Publicitat

Emprenedors i treballadors freelance que esteu farts de treballar des de casa o qualsevol bar, biblioteca o espai amb Wi-Fi gratuït, pareu bé l’orella. Cerveses Moritz i CREC (Centre de Recursos per a Emprenedors i Ciutadans) han organitzat la segona edició del concurs #crecambmoritz per donar suport al treball de joves autònoms i donar-los l’oportunitat de canviar i millorar les seves condicions i entorn de treball.

Cerveses Moritz concedirà a dues persones una beca que dóna dret a un any de coworking en aquest centre, incloent-hi també serveis com l’assessoria laboral, fiscal i comptable, sessions de coaching mensuals, networking i fins i tot accés lliure al Centre Esportiu Can Ricart. És un projecte conjunt entre

Cerveses Moritz i CREC, espai de coworking del Poble-sec. Les dues empreses ja fa més de dos anys que treballant plegades per impulsar nous projectes d’emprenedoria a Barcelona que necessiten un entorn favorable on materialitzar-se.

Si per aspirar a una de les beques l’any passat s’havia de fer un tuit, en aquesta edició toca pujar una foto a Instagram. Si voleu ser un dels dos autònoms afortunats, heu de pujar una foto divertida al vostre perfil d’Instagram on mostreu el vostre dia a dia com a freelance amb el hashtag #CrecambMoritz abans del dilluns 13. El perfil ha de ser públic i podeu pujar un màxim tres imatges. No us oblideu de seguir els perfils de @MoritzBarcelona i @CrecBcn, sinó, no hi teniu res a pelar. Les 10 fotos més votades són les que optaran al premi. La votació serà pública i es farà un cop tancat el termini de participació. El 19 de juliol finalitzà aquest període de votacions i els 10 perfils amb més likes passaran a ser els finalistes. Entre les 10 fotos finalistes, un jurat format per un representant de Moritz, un representant de CREC i un coworker de CREC decidiran els dos guanyadors, el nom dels quals s’anunciarà el divendres 24 de juliol.

Un dels requisits que més es valoraran a l’hora de decidir el guanyador és que la persona necessiti realment un espai de treball per desenvolupar el seu projecte. Si hi participeu, estigueu ben atents ja que als guanyadors se’ls deixarà un missatge a les fotos d’Instagram, el mateix dia 24. Els afortunats s’hauran de posar en contacte amb el CREC mitjançant Instagram o el mitjà que considerin més oportú, en el termini d’una setmana. Si no ho fessin, es triaria un altre guanyador. L’última setmana de juliol hi haurà una petita trobada amb cada guanyador per formalitzar el premi. Molta sort!

Concurs #CrecambMoritz s’hi pot participar fins al dilluns 13
www.moritz.cat

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat