Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Orgull de la Trini 2022

  • Què fer, Concerts
Drag Nervio a la segona edició de l'Orgull de la Trini
Foto: Orgull de la TriniDrag Nervio a la segona edició de l'Orgull de la Trini
Publicitat

Time Out diu

Festa i reivindicació a la tercera edició d'aquesta jornada!

El barri de la Trinitat Vella s’omple d’activitats reivindicatives i festives organitzades per entitats, equipaments i veïnes de la zona per celebrar la tercera edició de l’Orgull LGTBIQ+ el dissabte 16 de juliol

Amb el lema 'Orgull de barri' com a fil conductor, amb el qual es vol representar la unitat veïnal entorn la lluita pels drets de les persones LGTBIQ+, l’Orgull de la Trini desenvolupa els seus actes en dues ubicacions: a  la plaça de la Trinitat (d’11 a 15 h) i a la Llosa del Metro (a partir de les 18 h). 

Una mostra d’entitats amb tallers, una signatura de llibres (organitzada per la llibreria LGTBI+ Acció Perifèrica), un espai infantil en què els menuts també podran gaudir de l’Orgull i un escenari amb taula rodona, 'stand up' i bingo musical, es duran a terme al llarg del matí. 

A la tarda –després de la primera Rua LGTBI+ pels carrers de la Trinitat Vella acompanyats per Tukantú (la batucada del barri) i la 'drag' Wayúu Queen– es farà el pregó, un altre bingo musical i el concurs 'La Trini Drag Race' en què tothom que vulgui es podrà 'sentir drag'. La jornada conclourà amb l’actuació de la Marikarmen Free a les 22 h. 

A banda, aquest any els comerços de l’Associació de Comerciants Trinitat Vella s’han sumat a l’Orgull de la Trini i, de l'11 al 17 de juliol, aquells amb el distintiu 'Comerç amb orgull' exposaran 'Revoltes i rebels', a càrrec de Memòria Viva amb la col·laboració de l’Associació Memòria Històrica Trinitat Vella, l’Associació Trinitat Uneix i Maletas Viejas. 

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà