Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Palo Market Fest Estiu 2021

Palo Market Fest Estiu 2021

Què fer, Mercats i fires Palo Alto , El Poblenou dissabte 31 juliol 2021 - diumenge 1 agost 2021
Palo Market Fest
Foto: Palo Market Fest

Time Out diu

Palo Market Fest canvia d'horari i de concepte, però manté l'essència: música en directe, 'food trucks' i parades de moda, disseny i artesania contemporània

Palo Market Fest torna amb un format completament renovat, adaptat a les restriccions sanitàries vigents i amb tres edicions programades entre el juliol i l'agost. Per a començar, l'horari ha canviat i serà del migdia a la mitjanit. Això, sí, important: hi haurà dos torns de visita, un primer torn de 13 a 18 i un segon de 18,30 a 23 h. En comprar l'entrada anticipada, cal fixar-se bé i triar el torn que més convingui, així es podrà gaudir del festival de forma més segura i còmoda.

Als espais a l'aire lliure hi haurà repartits food trucks amb menjar de carrer internacional: des del poke food hawaià, als tacos i burritos mexicans passant per tota mena de baos i dumplings orientals, entre altres exemples. A més, hi haurà zones de taules i cadires per consumir asseguts, tal com indiquen les restriccions sanitàries.

També a l'exterior hi haurà la 'Street music experience' amb vuit músics separats i distribuïts per tot el market amb escenaris individuals, però complementant-se entre ells per trencar amb els formats convencionals dels concerts i omplir de música cada racó del recinte.

A les naus interiors estarà el mercat com a tal, amb parades de moda, disseny, artesania contemporània, productes de bellesa i salut i tendències d'avantguarda que han fet d'aquest market un autèntic punt de pelegrinatge.

El nou format compta amb una capacitat de 950 persones, l'entrada té un preu de 5 € i s'ha de comprar online, ja que no se'n vendran físicament.

Publicat

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment https://palomarketfest.com/ca/home
Lloc de la ubicació Palo Alto
Adreça Pellaires, 30-38
Barcelona
08019
Transport Poblenou (L4)
Preu 5 €

Dates i hores

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers