Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Palo Market Fest Nadalenc 2023

  • Què fer
Palo Market Fest
Palo Market Fest
Publicitat

Time Out diu

Al desembre se celebrarà l’edició nadalenca del mercat, l’última de l’any, amb botigues, streetfood, workshops i música per preparar-vos per les festes

El primer cap de setmana de desembre se celebrarà l’última edició d’enguany del Palo Market Fest, una edició de Nadal perfecta per fer-vos amb tots els regals que necessiteu promovent un consum responsable, sostenible i local. Però no només us trobareu una pila de marques que compleixen amb aquests criteris, també us podreu sumar en qualsevol moment a un divertidíssim taller per fer decoracions nadalenques amb la il·lustradora i dissenyadora formada a l’Elisava Pia Callis (de 12h a 16h) o deixar-vos sorprendre per la música que dinamitzarà l’espai a tothora. Enguany, a més de l’habitual banda sonora, no podreu estar-vos de ballar al son del repertori nadalenc de La Swing Engine Marching Band, amb una sonoritat tipus New Orleans, i Miranda Fernández, sortida del Taller de Músics. Els foodies també comptaran amb el seu paradís particular, entre les múltiples ofertes de streetfood internacionals que habitualment ofereix Palo Market Fest. 
Hi haurà un munt de ‘stands’ diferents. Trobareu Blankets of the word, compromesos amb el medi ambient treballen teixits reciclats i embalatges sense plàstic; Enaguas, moda ‘made in spain’ amb teixit orgànic i estampats fets a mà; othercal, ofereix calendaris minimalistes dissenyats a Barcelona; o NWHR, les samarretes sostenibles i transparents enfront de la indústria convencional. Un univers nadalenc local i sostenible! Aconseguiu les entrades per viure un Nadal respectuós amb l’entorn.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
palomarketfest.com/ca
Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà