Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Palo Market Fest - edició Power To Us

 • Què fer, Mercats i fires
 1. Palo Market Fest
  Foto: Palo Market FestNo queda tinte
 2. Palo Market Fest
  Foto: Palo Market Fest
 3. Palo Market Fest
  Foto: Palo Market Fest
 4. Palo Market Fest
  Foto: Tanit Plana
 5. Palo Market Fest
  Foto: Palo Market Fest
Publicitat

Time Out diu

El 5, 6, 19 i 20 de març us espera una edició que celebra les dones creadores i que comptarà amb l'artista de la tetamundi de l''Ay Mamà' de Rigoberta Bandini

Palo Market Fest sempre té algun as amagat quan s'acosta el Dia Internacional de la Dona. I per aquest any, no només en te un sinó dos!
El cap de setmana del 5 i 6 de març i el del 19 i 20 ens conviden a gaudir d'una doble edició on les dones creadores seran la majoria. Sota el tema Power To Us, aquests dos caps de setmana estaran plens de reivindicacions femenines i de talent per celebrar-nos, sentir-nos i estimar-nos.
En la ja clàssica Street Music Experience podrem ballar al ritme de la Lucia Fumero al piano, Aurora Arenare al trombó i les impressionants veus de Tonia RichardsonBrigitte Emaga i Bex Houlihan. N'hi ha més: la música seguirà en la Torre de Fever-Tree amb les mescles de les DJ's Virginie aka Vir, Busa, Hanakito, Lady Avocado i Meritxell de Soto.
Com és habitual, podreu degustar delícies street food de la mà de cuineres i deixar-vos seduir per les creacions de dissenyadores i artesanes.
Com a plats estrella d'aquesta doble edició, la fotògrafa Tanit Plana ens portarà la seva aplaudida exposició 'Púber' amb imatges inèdites: una mostra que retrata la nova concepció del gènere a través de les noves generacions. I Marina Salazar, coneguda com No queda tinte, ens portarà la seva icònica tetamundi que va acompanyar la Rigoberta Bandini al seu 'Ay Mamà'.
Reserveu ja les vostres entrades!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà