Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Pantalla Pavelló

Pantalla Pavelló

Què fer, Activitats de cine Pavelló Mies Van der Rohe , Sants - Montjuïc dilluns 2 agost 2021
Pavelló Mies van der Rohe
mies Pavelló Mies van der Rohe

Time Out diu

El Pantalla Pavelló torna al travertí de la Fundació Mies van der Rohe amb un cicle que se centra en la relació entre les zones rurals i urbanes

Nova edició d'un dels cicles de cinema més especials i considerat entre els més bonics del món, el Pantalla Pavelló a la Fundació Mies van der Rohe. El cicle tracta d'explorar la relació entre l'espai construït i els seus límits, les fronteres i com això condiciona els que habiten aquest espai. Funciona com a punt de partida per reflexionar sobre la forma de les ciutats i la societat. Les entrades encara no estan disponibles, però quan surtin hauran de reservar-se des del web de la fundació.

Concretament, aquesta edició se centra en la relació entre els espais urbans densament poblats i els rurals amb problemes de despoblament, amb un cicle titulat 'Espanya buida, Espanya plena. Estratègies de conciliació'. Constarà de tres pel·lícules: 'Tierras construidas' (2019), d'Arturo Dueñas, 'En construcción' (2020), de José Luis Guerin i una tercera encara per determinar. 

 

Publicat

Detalls

Lloc de la ubicació Pavelló Mies Van der Rohe
Adreça Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 7
Sants-Montjuïc
Barcelona
08038
Transport Espanya (M: L1, L3), (FGC)
Preu 2 €

Dates i hores

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers