Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

‘Perelada 100 - Els sentits de la història’ a l’IDEAL Barcelona

  • Què fer
  1. ©MarioWurzburger | Centenari Perelada - IDEAL
    ©MarioWurzburger | Centenari Perelada - IDEAL
  2. ©MarioWurzburger | Centenari Perelada - IDEAL
    ©MarioWurzburger | Centenari Perelada - IDEAL
  3. ©MarioWurzburger | Centenari Perelada - IDEAL
    ©MarioWurzburger | Centenari Perelada - IDEAL
Publicitat

Time Out diu

Apunteu-vos els dies 5, 6 i 7 de maig, perquè podreu gaudir d’un viatge virtual per la bodega de Perelada i fer un tast immersiu inèdit. Que no us ho expliquin!

Amants del món del vi i de l’art, esteu de sort perquè durant 3 dies aquests dos elements es fusionen per crear ‘Perelada 100 – Els sentits de la història’, una mostra immersiva que proposa un autèntic viatge virtual pel llegat històric de Perelada. L’Empordà es trasllada a Barcelona i el podreu viure amb els cinc sentits a les sales immersives d’IDEAL Centre d’Arts Digitals. Deixeu que la veu de la tramuntana us condueixi pels diferents espais i feu un passeig pel claustre medieval i la biblioteca o sobrevoleu uns paisatges de vinyes espectaculars! A més, a la mostra descobrireu des del seu icònic castell del segle XIV fins a les seves col·leccions d’art i llibres, així com les imatges dels seus màgics festivals de música. Serà tot un espectacle de llums i colors! I quan acabeu aquest recorregut pel metavers torneu a la realitat per gaudir d’una exhibició de joies artístiques de Perelada, com pintures, llibres i vestits lluïts en el seu prestigiós festival de música. Per acabar, arrodoniu l’experiència amb un tastet de vins immersiu i inèdit.
Apunteu-vos a aquesta iniciativa de Perelada amb motiu del seu centenari i aconseguiu les vostres entrades a la pàgina web. No us ho perdeu!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà