Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Pessebre Vivent de Món Sant Benet

  • Què fer
  1. Pessebre Vivent Món Sant Benet
    Pessebre Vivent Món Sant Benet
  2. Jordi Play | Pessebre Vivent Món Sant Benet
    Jordi Play | Pessebre Vivent Món Sant Benet
  3. Jordi Play | Pessebre Vivent Món Sant Benet
    Jordi Play | Pessebre Vivent Món Sant Benet
Publicitat

Time Out diu

Voleu veure l’únic pessebre vivent de tot Catalunya que té lloc dins un monestir medieval? Aneu a Sant Fruitós del Bages a viure un Nadal autèntic!

Aquestes dates tant especials i sovint plenes de màgia venen sempre carregades de plans sorpenents i paisatges meravellosos, on l’esperit nadalenc és sempre protagonista. Tenim per vosaltres una d’aquestes activitats: anar a veure un pessebre vivent, concretament el Pessebre Vivent de Món Sant Benet, a Sant Fruitós del Bages, que enguany celebra la IV edició! I és que aquest, que es pot visitar el 23, 26 i 30 de desembre i 1 de gener amb diverses sessions diàries, és molt especial: us farà viatjar a l’Edat Mitjana dins d’un autèntic monestir medieval amb totes les escenes i personatges que us pugueu imaginar, amb vestuari i elements de l’època que us transportaran completament. I és que tot va acompanyat d'efectes audiovisuals de gran format! A cada racó del monestir hi haurà alguna escena que us fascinarà, típica de dins d’un monestir o d’un poble medieval, com la representació d’oficis antics o la taverna de la vila. 
I és que aquesta 4a edició arriba més participativa que mai i amb la novetat que aquells qui ho vulguin, al final del recorregut, podran quedar-se a ballar danses medievals al Jardí de l’Absis en un taller obert i participatiu. A més, al final també hi trobareu la Taverna del Pessebre per aturar-vos a prendre algo. Correu a comprar les entrades abans no s’esgotin!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà