Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Poblenou Open Day 2023

  • Què fer
Poblenou Open Day
Poblenou Urban District
Publicitat

Time Out diu

L'11a edició del festival obre les portes dels centres d’art, tallers i música en directe del Poblenou

Poblenou Urban District torna amb el Poblenou Open Day 2023 en una nova edició del districte creatiu de Barcelona. El dissabte 6 de maig podreu gaudir de deu hores de propostes obertes a tots els públics a alguns dels espais i projectes més emblemàtics del barri.

Des de les 12 h fins a les 22 h hi haurà més de 60 propostes culturals, com portes obertes a galeries d'art, centres de creació, estudis d'artistes i showrooms per conèixer de primera mà el teixit cultural i creatiu del districte.  

Quines exposicions i mostres d'art es podran veure al Poblenou Open Day 2023?

Un dels punts més destacats de la programació són les intervencions del Windows Art Circuit, a la cantonada entre els carrers d'Àvila i Pujades, que us permetran veure en directe el procés complet de creació d'art mural i de grafiti de més de vint artistes.

Al voltant de quinze espais participaran en la jornada, com la galeria Artesi, que oferirà una xerrada amb l'artista colombià Kiseno, qui mostrarà la seva peça 'Ausencia'. La Plataforma presentarà la clausura de l'exposició 'Atrapar al malo' d'Aleix Font Arroyo. També, el centre ALAS, Artes en Movimiento, serà un altre dels espais participants, amb una exposició de fotografia organitzada juntament amb The Folio Club amb motiu dels 20 anys de l'escola de dansa.

Quins tallers hi haurà al Poblenou Open Day 2023?

Durant la jornada podreu assistir a diversos tallers, com una classe de ioga gratuïta, un taller d'aquarel·la botànica, dos workshops gratuïts de disseny i creativitat, o un taller participatiu sobre pràctiques artesanals combinades amb tecnologia.

A més, la 'Nave WAC Lab Valkiria', al carrer Puigcerdà 77, acollirà durant tot el dia exposicions, tallers, xerrades, propostes gastronòmiques i música en directe. L'entrada a aquest espai té un preu de 3 euros i es pot comprar de manera anticipada o allà el mateix dia.

Podeu consultar la programació completa del Poblenou Open Day a la pàgina web.

Irene Poza López
Escrit per
Irene Poza López

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
poblenouurbandistrict.com/ca/open-day/
Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà