Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Poblenou Wine Festival

  • Què fer, Festivals
Poblenou Wine Festival
Foto: Poblenou Wine Festival
Publicitat

Time Out diu

Hi trobareu tasts de vins de bodegues catalanes, menjar de locals del barri i música en directe

Els dies 20 i 21 de maig se celebra la segona edició de Poblenou Wine Festival a Can Saladrigas. Dos dies per redescobrir vins catalans, fer tasts guiats i gaudir de música en directe amb DJ's com Txarly Brown i Ultra-Local Records. 

Al festival trobareu aules amb tasts dirigits i podreu menjar a càrrec dels locals del barri Can Culleres i Leka. Les bodegues catales que hi participen són Berdié, Canals Nadal, Agrícola de Corbera, Brutal Wines, Vins de Grop, Bell Cros Montsant i Barbavins. 

El dia 20 hi ha programada una aula de tast 'Introducció al tast' a les 19 h, per aprendre a estructurar i analitzar un tast. El dia 21 a les 12:15 h es tornarà a fer aquesta aula de tast introductòria, a les 13:30 h es farà el taller 'La varietat Samsó: la potència refrescant', a les 18 h hi haurà l'aula 'El vi natural i biodinàmic' i a les 19:30 h es farà l'última aula de la jornada: 'L'Empordà: vinyes a la terra de la Tramuntana'. 

L'entrada és gratuïta. Per un preu de 6 € rebreu una copa i 3 tickets per tastar els vins que més us agradin. Per 15 € podreu gaudir d’un tast dirigit de 4 vins, la copa i 3 tickets. 

Escrit per
Ainhoa Echeverría

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà