PostBrossa

Què fer, Exposicions Gratis
PostBrossa
Foto: Sílvia Poch

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

La segona edició del programa expositiu 'PostBrossa' presenta tres projectes creatius que tracten d'activar l'espai de La Seca

Des del 12 de novembre i fins al 10 de gener, la seu de la Fundació Joan Brossa exposarà tres dels 47 projectes que es van presentar en la convocatòria oberta impulsada per la Fundació. En aquesta segona edició del 'PostBrossa', els projectes artístics giren al voltant de tres temàtiques: la instal·lació-expositiva, el diàleg amb l’arquitectura de l’edifici històric de La Seca i la definició d’un programa públic que activi les propostes i l’espai. Amb tot, les obres guardonades van ser: 'Una cartografía de la libertad', d’Esther Aldaz; 'Anotaciones para una eiségesis', de Marla Jacarilla; i '/ph/ Algunas voces tomadas', de Juan López i Marc Vives. Els tres projectes guanyadors van ser seleccionats segons els criteris d'adequació de la proposta a les bases de la convocatòria i per mostrar una sensibilitat i un virtuosisme creatiu a l'hora d'engrandir els límits de la poesia en un entorn tan significatiu i particular com el de La Seca.

Per Julen Chavarrías

Publicat

Detalls

També t'agradarà