Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Presentació del llibre ‘Error 404’ d’Esther Paniagua a CASA SEAT

  • Què fer, Activitats literàries
Esther Paniagua
Foto: Xavier Torres-BacchettaEsther Paniagua
Publicitat

Time Out diu

El 9 de novembre teniu una cita amb l’escriptora Esther Paniagua i el seu llibre ‘Error 404’, sobre tots els secrets que amaga Internet

Què passaria si Internet patís una apagada? Qui són els seus guardinas? Com s’explica l’auge dels bitcoins?
De tot això és del que ens parla Esther Paniagua al seu llibre ‘Error 404’. En ell, l’autora ens obre la porta al costat més fosc del ciberespai per parlar de crim i addicció, de la manipulació, la desinformació, de la discriminació, la censura i la repressió. Voleu descobrir tots els secrets que amaga Internet?
Doncs el 9 de novembre Esther Paniagua, conduïda pel periodista Toni García, ens presentarà aquest treball i ens explicarà més coses del contingut.
Esther Paniagua és periodista i autora especialitzada en ciència i tecnologia i col·labora amb ‘El País’, ‘El Español (D+I)’, ‘Xataka’ o ‘Muy Interesante’ entre altres mitjans. És professora del Màster Executiu en Intel·ligència Artifical de l’Instituto de Inteligencia Artificial i l’any 2019 va ser reconeguda com una de les Top 100 Dones Líders d’Espanya, a més de ser inclosa a la llista de Els 100 espanyols més creatius del món dels negocis per la revista Forbes España.
No perdeu l’oportunitat de conèixer-la i reserveu les vostres entrades gratuïtes!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà