Presentació del llibre 'Sensuales'

Què fer Gratis

Time Out diu

Les relacions sexuals o d’afectivitat entre persones que pateixen algun tipus de discapacitat sovint han estat mal vistes o eclipsades pel tabú, però per primera vegada es fa una crida a la normalització: eliminar els mites sobre sexe i discapacitat, frenar la discriminació o la sobreprotecció i garantir la màxima qualitat de vida, plaer i felicitat.     

El llibre 'Sensuales' sorprèn amb una sèrie de relats sobre l’amor i el gaudi, la sexualitat i la sensualitat. A partir de les notes de les autores després de cada relat, es construeix una guia per a tots els professionals i familiars que s’hagin sentit desconcertats a l’hora d’abordar el tema. Però el més important és que Sensuales aconsegueix que totes aquelles persones amb alguna discapacitat (ja sigui física, intel·lectual o sensorial) i les seves famílies deixin de sentir-se soles. Una eina per descobrir que tenen dret a gaudir de la cosa més natural del món: el sexe.   

L’acte comptarà amb la presència de les dues autores: la Gemma Deulofeu, psicòloga i sexòloga, i la Clara Clos, psicòloga. Estaran acompanyades per Ramon Novell, psiquiatra especialitzat en discapacitat intel·lectual i cap del servei de Discapacitat Intel·lectual i Salut Mental de l’Institut d’Assistència Sanitària de Girona.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers