Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Presentació llibres de Maria Herreros i Alexis Nolla

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

Com a petit aperitiu de cara a la festa grossa que es muntarà a la Fàbrica Moritz Barcelona el dia de Sant Jordi, l’M-Store acollirà la presentació de dos còmics publicats per l’editorial Diminuta. 'Tea', de María Herreros, i 'El chico del antifaz', d’Alexis Nolla. Serà el dimarts 14 a les 19.30 h i és oberta a tothom.

Fins ara, María Herreros ha publicat 'Fenómeno', 'Negro viuda rojo puta' i 'Cata palabras', i ha participat en les antologies 'Todas putas' i 'Enjambre'. També ha exposat la seva obra a Madrid, Barcelona, Porto, Berlín, Santiago de Xile i Montreal. Ara, a 'Tea' mostra el seu dibuixnerviósipersonalitorna a incidir en temes compromesos. En aquest cas la protagonista encarna a qualsevol dona que viu atrapada en un món que no entén i on, des de sempre, no se li ha permès opinar. Aquelles dones que han de marxar lluny, gairebé a una altra galàxia, per comprendre tot el que han de canviar al seu món.

Radicalment oposada és l’obra de Nolla. Un superheroi que podria ser, per exemple, el nostre company de feina protagonitza 'El chico del antifaz', que t’atrapa des de les primeres pàgines amb les seves aventures vestides de quotidianitat dins d’unes vinyetes plenes de color, un traç senzill i marcat i molt de sentit de l’humor. Aquest és el quart llibre que publica Alexis Nolla després de 'Escondite/La isla del diablo', 'Polo Sur' i el llibre per pintar 'Tierra extraña', així com il·lustracions per a diversos mitjans de comunicació.

El dijous 16 a les 19.30 h serà Paula Bonet qui passarà per l’M-Store per parlar del seu últim llibre, ‘813’, un homenatge il·lustrat a un breu fragment de la filmografia de François Truffaut i també al realitzador mateix.

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Horaris
19.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà