Santa Coloma de Gramanet torna a celebrar la Primavera Gastronòmica, un festival culinari que gira al voltant de la restauració local, i que emmarca propostes molt saboroses.
Durant els dies 13, 14 i 15 de maig hi haurà la 'Mostra Gastronòmica', que consisteix en una exhibició dels restauradors locals més destacats, des de restaurants amb Estrella Michelin, com Lluerna fins als bars i restaurants que ofereixen les millors tapes de Santa Coloma. En un ambient festiu, al Parc Europa hi trobareu 12 estands de menjar, 3 de vi, cava i vermut, i 2 de barres de begudes refrescants, cervesa, aigua i cafè
La 5a edició del Santa Coloma 'Degusta' que durarà fins al 31 de maig, compta amb la participació de 40 establiments. Dins del seu ampli ventall d’activitats i propostes gastronòmiques hi trobareu 'master class', tasts de vi, olis, licors i visites enoturístiques, repartides per totes les ciutats. En aquest programa també es busca destacar l’acció educativa i formativa de la zona amb la participació de l’Escola de Restauració de Santa Coloma i el Campus de l’Alimentació de la UB a Torribera.
El festival també inclou una nova edició de la guia 'Sabors', que engloba una representació de la diversitat i la qualitat gastronòmica de Santa Coloma.