Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Proteïna animal i vegetal: qüestió d'equilibri

  • Què fer
Carn vegetal
Foto: Shutterstock Carn vegetal
Publicitat

Time Out diu

Comprar proteïna vegetal al supermercat, en teoria és una opció saludable, però el consumidor pot tenir la sensació que està fent una professió de fe sobre allò que compra. Està la indústria càrnia donant resposta a les necessitats dels clients? Són els productes amb proteïna vegetal tan sans com semblen? El cicle Les Claus de l'Alimentació, organitzat pel supermercat Bonpreu, vol donar resposta a aquests interrogants en la seva primera sessió.

La ponència Proteïna animal i vegetal, qüestió d'equilibri, presentada per la periodista Xantal Llavina reunirà actors claus del negoci de la proteïna vegetal: Marc Coloma, activista i cofundador d'Heura Foods, l'empresa de 'carn' 100% vegetal que ha revolucionat el panorama; Jordi Barri, CEO i cofundador de Flax&Kale, empresa d'alimentació sana, innovadora i sostenible pionera en introduir el concepte de la dieta flexitariana a Espanya; Jaume Planella, Director Corporatiu d’R+D+i de Noel, responsable de la creació i desenvolupament de nous productes i formats i Joan Sabartés, director d'operacions del Grup Bonpreu. Aquesta primera sessió es farà el 26 de setembre a la Fàbrica Moritz a les 18 h. L'entrada és gratis i l'heu de reservar amb antelació

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà