1. La Rambla Vila del Llibre
    La Rambla Vila del Llibre | @neuroluo
  2. La Rambla Vila del Llibre
    La Rambla Vila del Llibre | @neuroluo
  • Què fer

Rambla Vila del Llibre

Voleu viure un Sant Jordi al bell mig de l’estiu, però amb cultures i literatures d’arreu del món? La segona edició de La Rambla Vila del Llibre és a punt.

Publicitat

Time Out diu

És Sant Jordi a ple juliol. Els llibres, la lectura i els escriptors conquereixen els espais centrals de la Rambla de Sant Josep i la Rambla de les Flors. Els propers 1 i 2 de juliol arriba la segona edició de la Rambla Vila del Llibre, amb autors i cultures estrangeres que viuen i escriuen a Barcelona. A partir del boom de la literatura llatinoamericana dels anys 70, la Ciutat Comtal acull molts escriptors del sud del continent americà, i els protagonistes d’aquesta edició seran els següents: Rodrigo Fresán, Ale Oseguera, Constanza Ternicier, Edgardo Dobry i Matías Néspolo. Aquest talent es mesclarà amb el de cultures que viuen a Ciutat Vella i la seva literatura popular, amb autors de parla anglesa, o amb el poeta amazic Salem Zenia i el japonès Ko Tazawa, així com les veus de les poetes Odile Arqué, Mireia Calafell i Anna Gas.
I sabeu allò de fer un pas enrere per fer-ne dos endavant? Doncs en homenatge a la Rambla i amb la intenció de reescriure-li un futur, fareu un viatge al passat per reviure la Barcelona de fa uns anys. Rememorareu les cadires de lloguer de Canaletes, la Boqueria i el Pinotxo, el Liceu, el Raval, i la mítica sala Sidecar. De debò, amants de la literatura: no us ho perdeu!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà