Recorregut nocturn en el metro històric

Què fer, Rutes i passejades

Time Out diu

La Fundació TMB i Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ens faran reviure un any més el seu primer comboi de metro de 1924, la matinada del 9 al 10 d’abril. Aquest passeig pel temps amb el tren històric M1-M6-M8 tindrà un significat especial pel fet d'escaure's aquest any el seu 90è aniversari, que ho és també de la xarxa de metro de Barcelona.

Va ser el 30 de desembre del 1924 quan es va inaugurar oficialment el trajecte entre les estacions de Catalunya i Lesseps, de 2,7 quilòmetres, una part de la primera línia del que llavors s'anomenava Gran Metropolitano de Barcelona (o Gran Metro). L'endemà el van poder estrenar els barcelonins.

Per subratllar l'efemèride, TMB programarà diverses activitats de divulgació de la història i el patrimoni associat al metro, com a element vertebrador del sistema de transport públic de Barcelona i l'àrea metropolitana. Entre aquestes activitats hi haurà una segona sortida del tren històric, al desembre, i una exposició monogràfica que es podrà veure a finals d'any a l'Espai Mercè Sala.

El trajecte commemoratiu d'aquest dimecres sortirà passada la mitjanit des de l’estació de La Pau (L2-L4), per recórrer un tram de la línia 2 de metro, fins a l’estació de Sagrada Família. La durada aproximada de l’activitat serà d’una hora i en finalitzar el recorregut de tornada, a La Pau, es disposarà d’un servei especial d’autobús fins a la plaça de Catalunya.

El punt de trobada i sortida és a l'estació de La Pau (L2 i L4), accés rambla de Guipúscoa/Ca n’Oliva s a les 00.30 hores (la matinada del 9 al 10)

Els tickets que es poden adquirir al PunTMB de l'estació de metro de Diagonal.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers