Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Relats revelats

  • Què fer, Exposicions
Noia en bicicleta, de l'exposició Relats revelats
Foto: Arxiu Municipal del Districte de Ciutat Vella
Publicitat

Time Out diu

L'Arxiu Municipal de Barcelona posa en marxa l'exposició itinerant 'Relats revelats', on s'exposarà una part dels fons fotogràfics dels Arxius Municipals de Districte. S'inaugurarà el 28 d'abril al Centre Cívic Sant Andreu i girarà pels districtes de la ciutat fins a finals d'any.

Als Arxius Municipals de Districte es conserven prop de 250.000 fotografies que daten des de finals del segle XIX i tot el segle XX, i que va creixent constantment amb noves incorporacions. Es calcula que es reben unes 30-40 donacions de particulars cada any. Entre els més recents trobem el Fons Martí-Codolar a l'Arxiu Municipal del Districte d'Horta-Guinardó (del qual es podran veure imatges a l'exposició), el Fons de la Llibreria Negra i Criminal, que es guarda a l'Arxiu de Ciutat Vella i Arxiu Històric de la Mina i Camp de la Bota.

La mostra s'organitza en cinc temàtiques: la representació fotogràfica del treball a Barcelona, la importància dels àlbums familiars en la història urbana, la reivindicació de la fotografia amateur, la festa com a imaginari urbà, i una reflexió sobre els arxius del present i del futur.

Aquestes són les dates de l'exposició a cada districte: Centre Cívic Sant Andreu, del 28 d'abril al 26 de maig; Centre Cívic Can Basté, del 10 de juny al 31 de juliol; La Farinera del Clot, del 30 de setembre al 31 d'octubre; Pati Llimona, del 30 de novembre al 31 de desembre.

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà