Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Rovira vs. Rodríguez' a la Sala Versus

  • Què fer
Sergi Panizo
Sergi Panizo
Publicitat

Time Out diu

Teniu ganes d'una comèdia amorosa amb un punt dramàtic? El Festival GREC té preparada una obra sobre l'amor entre dues dones, matriarques de les seves famílies!

Heu viscut mai una història d'amor adult? Creieu que tot són flors i violes? L'obra 'Rovira vs. Rodríguez' us demostrarà el contrari! La Mercè i la Sílvia, matriarques de les seves respectives famílies, s'han enamorat i ara només falta que les famílies es coneguin i ho acceptin... però no serà tan fàcil. Com a la vida mateixa, cada família és un món, i els Rovira i els Rodríguez treuran a la llum un univers de tradicions, secrets, judicis i prejudicis, que generaran situacions tant hilarants com angoixants. Si no us voleu perdre cap detall d'aquesta comèdia dramàtica, el Festival GREC us ofereix l'estrena d'aquest espectacle el dilluns 24 de juliol! Si encara no us heu decidit, heu de saber que aquesta novetat, escrita i dirigida per Cristina Clemente i Nelson Valente, posa al centre el relat de la gent gran, sovint silenciat i ignorat per la societat.
L'
obra forma part d'una trilogia catalano-argentina que s'ha pogut veure a tres sales diferents: el Maldà, la Sala Flyhard i la Sala Versus Glòries. Des del dilluns 24 de juliol i fins al dissabte 5 d'agost, cada dia excepte els diumenges, podreu veure a la Sala Versus Glòries aquest 'Rovira vs. Rodríguez', a les 20 h. I si voleu fer inmersió sencera, no us perdeu les altres dues obres que formen part de la trilogia: l'obra 'Sílvia', que es podrà veure a partir del 21 d'agost, i 'La paella dels dijous', que veureu a partir del 18 d'octubre. Si voleu fer aquesta ruta cultural, correu a comprar les entrades i no us quedeu sense!

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.onelteatrebatega.cat
Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà