Ruta Mulla't del Pa amb Tomàquet

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

El pa amb tomàquet és senzill de preparar però necessita un cert rigor, bona matèria primera i un cert mètode. I també es pot fer servir com a ingredient culinari dins d'una recepta més que com a acompanyament (encara que aquest interessant camp està poc explorat).

Bé, fins ara: la campanya Mulla’t, que se celebra cada any a principis de juliol a més de 600 piscines d’arreu de Catalunya contra l'esclerosis múltiple, convida els barcelonins a degustar el pà amb tomàquet més agosarat. 38 bars i restaurants de Barcelona participen entre el 7 i el 17 de juliol a la ruta Mulla’t del Pa amb Tomàquet, una acció solidària que eleva aquest plat a la categoria gourmet i el reinterpreta: pel preu de tres euros, podreu demanar una tapa (acompanyada d'un quinto) de creacions tan sorprenents com les de Sergi de Meià  (gelat de pa amb tomàquet amb embotits catalans), Agüelo 013 (coca de vidre, aeri de tomàquet, escuma de parmesà, oli d’oliva, all negre i cruixents) o Can Ramonet (cruixent amb gust de pernil acompanyat de pa amb tomàquet i peixet fregit), que demostren que la deconstrucció del pa amb tomàquet és més que un acudit i una recepta d'Adrià. De cada tapa, 30 cèntims van destinats a la lluita contra la malaltia. 

La ruta passa per 38 locals diferents. Trobareu un mapa amb el llistat dels restaurants participants aquí.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà