Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Sant Jordi a CASA SEAT

Sant Jordi a CASA SEAT

Què fer, Activitats literàries Casa Seat , Gràcia divendres 23 abril 2021 Gratis
CASA SEAT
1/2
Foto: CASA SEAT
CASA SEAT
2/2
Foto: Joan Guillamat / CASA SEAT

Time Out diu

CASA SEAT té sorpreses preparades per al 23 d'abril, entre elles, un audiollibre gratuït compost per 21 obres precioses sobre viatges i mobilitat

És la primera vegada que CASA SEAT s'endinsa de ple a la literatura i ho farà regalant-nos l'audiollibre 'Literatura móvil para un nuevo milenio': una antologia fantàstica composta per 21 fragments de novel·les, llibres de viatges, poemaris i memòries que giren al voltant de l'evolució de les ciutats i la mobilitat. A través d'un recorregut per la tradició literària dels últims anys, l'antologia viatja per grans obres d'autors emblemàtics de la literatura universal com Miguel de Cervantes i Virginia Woolf, i altres contemporanis com Najat El Hachmi.
L'audiollibre serà el protagonista de les celebracions de Sant Jordi a CASA SEAT i estarà disponible a partir del 22 d'abril a la web de CASA SEAT, a Spotify i a iVoox. A més, el mateix 23 d'abril, els visitants que s'apropin a CASA SEAT també rebran l'audiollibre en un QR que es repartirà al costat d'una impressió de la il·lustració de la Rosa de CASA SEAT 2021. Aquest any ha estat dissenyada per la il·lustradora Naranjalidad! A més, si feu una visita a la seva web, podreu descarregar-vos la rosa virtual!

Per Time Out en col·laboració amb CASA SEAT

Detalls

Lloc de la ubicació Casa Seat
Web del lloc www.casa.seat/ca/home.html
Adreça Passeig de Gràcia, 109
Gràcia
Barcelona
08008
Transport Diagonal (M: L3, L5)

Dates i hores

També t'agradarà