Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sardines & Rumba

  • Què fer
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Torna tot un clàssic de l’estiu: les festes Sardines & Rumba de Moritz

Cada dimecres us atipareu, ballareu i brindareu! Imagineu-vos una Festa Major com les d’abans, amb gent de tots els perfils compartint taules plenes de bona teca, un ball on tothom es barreja i ningú es queda assegut, brindis, i riures fins a la mitjanit. Doncs això és exactament el que us espera cada dimecres amb Sardines & Rumba, la proposta estival per excel·lència de la Moritz que se celebra a la Caseta del Migdia.

Aquesta pineda és un espai privilegiat des d’on podreu respirar natura i apreciar unes fabuloses vistes al port de Barcelona. Per sopar us espera un altre clàssic de l’estiu: una sardinada com Déu mana a base de sardines acabades d’arribar del port de la Barceloneta. En podreu menjar tantes com vulgueu –o com pugueu– i les acompanyareu d’una amanida fresca de tomàquet, ceba i olives, pa amb tomàquet i un parell de Moritz ben fredes. De postres, meló i síndria per fer baixar l’àpat. Però això no és tot perquè, mentre us embruteu les mans cruspint sardines, el grup Rumba-Lá s’encarregarà d’amenitzar la festa amb els seus ritmes festius i contagiosos.

Hi haurà dos passis, el primer durant el sopar i el segon després de les postres, per tal que pogueu arrencar-vos a moure l’esquelet al ritme de la rumba de carrer fins que els peus us diguin prou. Si us interessa gaudir d’aquest pla estiuenc tan animat, recordeu fer la vostra reserva per no quedar-vos sense taula. Prepareu-vos per gaudir dels dimecres més sardiners i rumberos a la Caseta del Migdia!

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.lacaseta.org/
Adreça
Preu
25 €. Reserves: 617 95 65 72
Horaris
21 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà