Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

SEAT Esports Talks: Ser gamer professional per Elyoya i Axineas a CASA SEAT

  • Què fer
SEAT Esports Talk
Foto: CASA SEAT
Publicitat

Time Out diu

El 20 de desembre Elyoya i Axineas ens explicaran com han aconseguit arribar on són i reflexionaran sobre la indústria del gaming

Javier Prades 'Elyoya' i Carlos 'Axineas' fa anys que guanyen i pugen posicions al món dels videojocs. Són dos dels grans referents del nostre país en aquest àmbit i el dia 20 de desembre estaran a CASA SEAT perquè els amants del gaming gaudeixin amb la seva experiència i perquè els que desconeguin aquest món tinguin una oportunitat per endinsar-s'hi.
Elyoya forma part de l'equip MAD Lions de la LEC i, amb ell, ha arribat a quarts als segons Worlds de MAD Lions, els primers del jugador. Per part seva, Axineas ha estat director acadèmic de The Global Esports Academy, la qual va fundar ell mateix, i també de Psicosoft Academy. Des del 2019, ha tornat al món competitiu de la mà de MAD Lions com a Team Manager de l'equip de Superlliga.
Són dos testimonis perfectes perquè junts puguem avaluar l'any dels dos equips de MAD Lions, parlar de com és el dia a dia d'un jugador i membre de staff, com van ser els seus primers passos i com creuen que serà el futur d'aquest àmbit.
Perquè, encara que la indústria del gaming no sigui res de nou, l'apogeu dels e-sports ha aconseguit canviar fins i tot la manera de veure, pensar i sentir els videojocs i, sens dubte, ha arribat per quedar-se durant molts anys.
Sumeu-vos a aquesta conversa gratuïta a CASA SEAT!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà