Sou dels que penseu que els bons moments sempre són millors amb una bona ginebra? Doncs no us podeu perdre les noves cites gastronòmiques que proposa la Secret Foodie Society, la societat gastronòmica de la BCN Foodie Guide que, després de les quatre edicions passades, tornen per descobrir-nos els secrets i la història que s’amaga darrere la millor ginebra, Monkey 47, a través d’un exclusiu viatge en el temps.
Una experiència que barreja l’alta cuina amb un ‘Escape Room’ i que es divideix en dues dates diferents. La primera, el sopar secret el 6 de novembre, on la xef Laura Veraguas del restaurant Iradier aportarà creativitat i contrastos al seu menú. La segona serà el 20 de febrer a càrrec d'Alain Guiard i Marc Martín, xefs de La Mundana, que ens faran sentir una explosió de fum i sabors inexplicable. I el millor de tot! L’experiència es complementarà amb coctels elaborats amb la ginebra Monkey 47.
A més, aquesta nova edició va dedicada al coronel Montgomery Collins, qui va descobrir la Monkey 47 als anys 50. Els assistents hauran d'intentar complir una missió (secreta, també!) tot degustant els sabors, les textures i les sorprenents combinacions gastronòmiques. Però shhhht!, el menú i la ubicació són secretes i totes les indicacions arribaran el dia abans a través del mail o el whatsapp dels assistents.
Temptador, oi? Doncs no us ho penseu més i gaudiu d’una experiència única i exclusiva del món de la gastronomia. I recordeu, l'aforament és limitat (40 places) i per només 45€, assaborireu l'experiència, el menú i les begudes incloses! No sabem la ubiciació ni el menú però de ben segur que seran espectaculars! No us ho perdeu!