Seduction Coach

Què fer, Classes i tallers

Time Out diu

Els propers 10 i 11 de maig, apunteu-vos a viure l’experiència 'Seduction Coach'. Una jornada de coaching femení i de ball sensual liderat per l’Elsa Marrero.
L’Elsa Marrero és ballarina professional i guanyadora de diferents premis europeus en aquesta disciplina. Paralel·lament s’ha format amb el referent mundial del coaching Anthony Robins, formador motivacional i un dels més destacats experts en el camp de la psicologia de la millora personal y professional, del lideratge i de la negociació.
La jornada s'iniciarà al matí amb una sessió de coaching destinada a treballar les eines que permeten avaluar el nostre pla de vida i faciliten la consecució de metes, augmenten la nostra seguretat i confiança així com la gestió de la compatibilitat entre la vida personal i professional. A la tarda entrarà en escena el ball sensual com a eina pràctica per connectar, acceptar i valorar el propi cos, així com per treballar complexes i tabús, essent una eina empoderadora de gran valor que permet un millor aprofitament de les tècniques apreses.
A més a més, durant la jornada les participants podran participar a una sessió express de maquillatge professional per potenciar els seus trets més seductors, així com gaudir d’un esmorzar al matí i d’un còctel-aperitiu a la tarda. Posteriorment, podran seguir un programa de recondicionament personalitzat online de 21 dies.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers