Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Segundo de Chomón: El cinema de la fantasia', al LLUM BCN

  • Què fer
 Filmoteca de Catalunya
Foto: Filmoteca de Catalunya
Publicitat

Time Out diu

El Llum BCN transforma la façana de la Filmoteca amb un homenatge a Segundo de Chomón

La façana de la Filmoteca es transforma amb un mapatge d'imatges inspirat en l'univers de Chamón. ‘Segundo de Chomón: El cinema de la fantasia’, reinterpretat per Hamill Industries, forma part de la programació del LLUM BCN 2021. L'acció tindrà lloc divendres 5, dissabte 6 i diumenge 7 de novembre, en sessions de les 19.00 a les 22.30 a la plaça de Salvador Seguí. 

Aquesta reinterpretació de Segundo de Chomón utilitza com a punt de partida recursos visuals característics del cineasta espanyol, com l'interès per les arrels de les tècniques cinematogràfiques, el disseny d'eines pròpies per construir projectes o l'exploració d'efectes pràctics per reforçar la narrativa del seu imaginari fantàstic. Hamill Industries, format pels artistes i realitzadors Pablo Barquín i Anna Diaz, combina enginyeria física, disseny d'il·luminació, imatges en moviment i programació visual per crear noves representacions de so, llum i colors a través del mapatge, una tècnica en tendència.

El resultat d'aquesta combinació ens aproxima a noves experiències visuals i poètiques que barregen la tecnologia digital amb tècniques analògiques. 

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà